Bezoeker

ZORG DAT JE ERBIJ BENT

ELEKTRO 2019 is het meest spraakmakende event binnen de elektrotechniek en wij nodigen jou uit hierbij aanwezig te zijn. Het is een event waar je gegarandeerd je ogen zult uitkijken. Vanaf de eerste stap op de beursvloer word je verrast. Er is veel te zien, te doen en te beleven op ELEKTRO 2019. Naast de stands van de 100 deelnemende bedrijven wordt de 7.000 vierkante meter oppervlakte gevuld met onder meer bruisende pleinen en te gekke innovatiezones.

Maar er is nog meer. Maak kennis met de nieuwste gadgets en trends, neem deel aan lezingen, spreek met inspirerende spelers uit de elektrotechniek en geniet ondertussen van versnaperingen bij één van de foodtrucks. Vergeet niet onze interactieve zalen te bezoeken. Wat dacht je van een wedstrijdje ‘Wie is de snelste’? Of ga jij de uitdaging aan om binnen 30 minuten te ontsnappen uit onze Experience Escaperoom? Je kan tijdens ELEKTRO 2019 ook nog een diploma halen als je slaagt voor het Henk & Fred-examen. En dat allemaal gratis! Zorg dat je niets mist en meld je vooraf aan.

Sfeerimpressie ELEKTRO 2017

 

1. Meld je gratis aan

Een bezoek aan ELEKTRO 2019 is voor iedereen gratis. Je moet je vooraf wel even aanmelden door op onderstaande button ‘Meld je gratis aan’ te klikken.

2. Ontvangst toegangsbewijs

Vul je gegevens in. Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs direct in je mail.

3. Print en neem mee

Print het ticket met barcode uit en vergeet het niet mee te nemen naar de Beursfabriek. De code is ook goed te scannen vanaf je smartphone.