FAQ

Wat is ELEKTRO 2019?

ELEKTRO 2019 is het meest spraakmakende event binnen de elektrotechniek en interessant voor iedereen in de branche. Of je nu student, installateur of directeur bent. Het is het event waar jij een goed gevoel van krijgt. Neem bijvoorbeeld deel aan lezingen en workshops en spreek met inspirerende spelers uit de elektrotechniek terwijl je geniet van straattheater, gratis versnaperingen bij een van de vele foodtrucks en (muzikale) optredens.

Wat zijn de openingstijden?

ELEKTRO 2019 vindt plaats op 24, 25 en 26 september in de Beursfabriek in Nieuwegein. Elke dag is de beurs geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Wat is de entreeprijs?

Een bezoek aan ELEKTRO 2019 is voor iedereen gratis. Je moet je vooraf alleen aanmelden. Je ontvangt vervolgens een toegangsbewijs per mail dat bij de entree omgezet wordt in jouw persoonlijke badge. Het ticket geeft je tevens recht op gratis eten en drinken bij de foodtrucks.

Waar kan ik parkeren?

Het terrein van de Beursfabriek beschikt over 1.200 gratis parkeerplaatsen en 2 E-laadpunten waar jij als bezoeker gebruik van mag maken.

Welke bedrijven kan ik vinden?

Op ELEKTRO 2019 zijn allerlei bedrijven binnen de elektrotechniek aanwezig. Bekijk het complete overzicht op onze site onder ‘Exposant‘.

Is er wifi aanwezig?

In de Beursfabriek is er geen openbaar wifi-netwerk.

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden/rolstoelgebruikers?

De Beursfabriek is prima toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. ELEKTRO 2019 vindt enkel plaats op de begane grond en de gangpaden zijn vlak en ruim opgezet.

Zijn er rolstoelen aanwezig?

Er zijn geen rolstoelen aanwezig tijdens ELEKTRO 2019.

Is er een garderobe?
Van welke eet- en drinkgelegenheid kan ik gebruikmaken?

Wij werken volgens een full-service concept voor exposanten en bezoekers. Op de beursvloer staan foodtrucks waar je terecht kan voor een gratis hapje en drankje.

Mag er binnen gerookt worden?

Tijdens het event mag er binnen niet gerookt worden. Roken kan buiten in de daarvoor ingerichte rookzone.

Ik heb voorwerpen gevonden/verloren. Waar kan ik terecht?

Alle gevonden voorwerpen dienen te worden afgegeven in de Beursfabriek bij de servicebalie. Heb jij iets verloren? Meld dit dan aan de servicebalie of stuur ons een e-mail op elektro2019@henkenfred.nl.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je een dringende vraag die nu nog niet is beantwoord, mail dan je vraag naar elektro2019@henkenfred.nl.