Urgert & Van Deudekom

Urgert & Van Deudekom

Rob Urgert
Cabaretier en wetenschapper

Joep van Deudekom
Cabaretier en presentator

Speciaal voor de exposanten van ELEKTRO 2019, verzorgt het spraakmakende duo bestaande uit Rob Urgert en Joep van Deudekom, op 24 september een verrassend kick-off programma met als titel: Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?

Rob Urgert en Joep van Deudekom hebben als duo veel ervaring opgedaan bij hun populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en hun nieuwe programma Het Instituut. Ook maakten zij furore op zaterdagavond met De Kwis, het satirische weekoverzicht op Nederland 1 dat genomineerd werd voor een Nipkow-schijf. Samen schreven Urgert & Van Deudekom Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? en een boek over de wetenschap achter de voetbalsport Waarom zit ik niet in Oranje?

Rob en Joep keken naar de wetenschap achter succes en maakten er een spetterende quiz van. Hoe word je succesvol? Middels humoristische filmpjes en experimenten leggen zij het publiek vragen voor die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes. Humor met inhoud op niveau. En gegarandeerd 100% tjakkavrij!

Terug naar overzicht